[VIDEO] Tanda2 lblis Mencakar Rah1m Wanita Serta Cara Cara Untuk MengatasinyaTempat yang paling ibl1s suka dalam diri seorang perempuan adalah rahim. Kerana Rasulullah S.A.W bersabda dalam hadis yang berbunyi,”Sesungguhnya pendarahan yang berlaku itu adalah kesan daripada cakaran ibl1s”. Kenapa ibl1s cakar rahim seseorang?

Pada umur 18 tahun, ibl1s dah ganggu rahim dia sebab ibl1s tidak mahu tengok umat Nabi Muhamad ramai atas muka bumi ini. Bagaimana cara untuk mengatasi dan merawat masalah ini? Kepada wanita yang mengalami masalh kitaran haid tidak teratur,guna kaedah ini, insyaallah:-

1) Ambil madu asli, letak depan sejadah buat solat hajat.

2) Baca dalam madu tersebut Al-Fatihah,Ayat Qursi,Selawat dan Surah An-Nahl ayat 69.

3) Baca Ayat 69 sebanyak 21 kali.

4) Tiupkan dalam madu.

5) Ambil satu sudu madu letak dalam air suam dan minum satu kali sehari.

Kalau guna air Zam-zam lebih baik. Jin mudah jatuh cinta dengan wanita yang masuk toilet mandi dan menyanyi (terdedah) menyebabkan satu daripada makhluk itu tertarik dan meresap kedalam tubuhnya dan menggangu.

Seram kan bila baca?
Mula mula tak percaya tetapi satu persatu cerita ini diceritakan sendiri oleh para ulama supaya kita terus berhati hati.

Rupanya keguguran dan lambat peroleh rezeki anak juga berkait rapat dengan ini.

Pernah tak dengar wanita yang sering keguguran walaupun dah begitu berhati hati?

Pernah tak dengar ramai pasangan yang cuba bertahun-tahun tapi masih belum dikurniakan rezeki anak?

Ketika kita berhati hati dengan penjagaan rahim… tetiba ada pula tetamu yang kita tak jemput pun terus datang…

Surah Az-Zukhruf Ayat 62

وَلَا يَصُدَّنَّكُمُ الشَّيْطَانُ ۖ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ

Dan janganlah kamu sekali-kali dipalingkan oleh sya1tan; sesungguhnya sya1tan itu musuh yang nyata bagimu.

Ramai yang beranggapan sya1tan dan seangkatan dengannya ini hanya standby masa bayi dilahirkan (Ummu Sibyan).. tidak. Sebenarnya masa niat kita nak bertunang, bernikah adalah untuk mengelakkan maksiat itu dia dah start usha kita dan pasangan, kot-kotla dapat sesatkan kita ini….. (kepala dongga punya sya1tan!)

Hakikatnya… itulah game nya! Kita perlu alert cara nak ‘pukau’ sya1tan dan sekutunya agar tak ganggu kita dan keturunan kita lagi. Dalam Al Quran pun dah dijelaskan bahawa sya1tan itu akan terus menyesatkan kita – manusia. Apatah lagi bagi yang dia rasakan akan sentiasa berbuat baik.

Dalam soal ini meneruskan zuriat adalah sesuatu yang tak disukai ibl1s, sya1tan dan jin-jin jahat. Apatah lagi bila pasangan suami isteri ini dah pasang niat nak lahirkan khalifah Allah yang boleh menyebarkan ajaran Islam. Suami perlu keluarkan benih (spermatozoa) yang cukup dan segar untuk disenyawakan manakala Isteri perlu ada keseimbangan hormon, aliran telur yang bagus, tiub fallopio yang smooth. Itu yang ilmu perubatan jelaskan.

Dalam ilmu Islam pula wujud halangan-halangan untuk hamil disebabkan oleh gangguan jin dan ia dirawat menggunakan ayat-ayat al-Quran, doa-doa dan zikir.

Cuba check…. adakah anda punya tanda-tanda gangguan sebegini
Rasa sesak dada terutamanya selepas waktu asar, yang mungkin

berlarutan hingga tengah malam.

Kusut fikiran.

Sakit di bahagian tulang-tulang belakang.

Mengigau ketika tidur.

Bermimpi dengan mimpi yang menakutkan.0 Response to "[VIDEO] Tanda2 lblis Mencakar Rah1m Wanita Serta Cara Cara Untuk Mengatasinya"

Post a Comment