Zikir ‘Al-Wahhab’ Menyimpan Rahsia Kehebatan Luar Biasa Ini, Jom Amalkan !!!

BISMILLAH
Zikir Al-Wahhab… apakah maksud Al-Wahhab? Maksudnya: Yang Sentiasa Memberi. Allah s.w.t.mencurahkan rahmatNya ke atas makhlukNya. Dia Maha Pemberi.


RAHSIA KEHEBATAN ZIKIR AL-WAHHAB

Menjadi terkaya dan terkenal – Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu, InsyaAllah anda akan dikurniakan kekayaan, kemakmuran dan kemasyhuran.

Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab 41 kali di sujud yang terakhir, InsyaAllah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak. Peluang akan datang dengan mudah sekali.

Permintaan dimakbulkan – Siapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu, InsyaAllah permintaanNya akan diperkenankan. Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit, doa anda akan dimakbulkan.

Mencari pekerjaan – Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin, hendaklah dia mengamalkan solat sunat, kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab. Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka (dari kawan, jiran atau seumpamanya).

Membayar hutang – Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya, kerjakanlah sembahyang sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak.

Kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali. Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut (tiga Khamis). InsyaAllah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.

Menjauhi kelaparan – Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur, InsyaAllah anda tidak akan merasa lapar.

Dimakbulkan doa – baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa, kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan, InsyaAllah.

Membebaskan diri jika ditangkap oleh musuh atau pendapatan anda tidak mencukupi, bacalah Ya Wahhab 100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam.

InsyaAllah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak. Untuk permulaan kita boleh amal 100 kali zikir Ya Wabbab sehari, esok lusa kita up lagi. Lama-lama inshaaAllah zikir Ya-Wahhab ni akan jadi amalan kita.

Kredit : OhCantik

2 Responses to "Zikir ‘Al-Wahhab’ Menyimpan Rahsia Kehebatan Luar Biasa Ini, Jom Amalkan !!! "

  1. Replies
    1. Awalnya aku hanya mencoba main togel akibat adanya hutang yang sangat banyak dan akhirnya aku buka internet mencari aki yang bisa membantu orang akhirnya di situ lah aku bisa meliat nmor nya AKI NAWE terus aku berpikir aku harus hubungi AKI NAWE meskipun itu dilarang agama ,apa boleh buat nasip sudah jadi bubur,dan akhirnya aku menemukan seorang aki.ternyata alhamdulillah AKI NAWE bisa membantu saya juga dan aku dapat mengubah hidup yang jauh lebih baik berkat bantuan AKI NAWE dgn waktu yang singkat aku sudah membuktikan namanya keajaiban satu hari bisa merubah hidup ,kita yang penting kita tdk boleh putus hasa dan harus berusaha insya allah kita pasti meliat hasil nya sendiri. siapa tau anda berminat silakan hubungi AKI NAWE Di Nmr 085--->"218--->"379--->''259 atau klik dibawah PESUGIHAN TAMPA TUMBAL .
      .

      Delete